ALS
PARTICULIER MEEDOEN MET STAPRIL 2024

Jump

We zitten te veel achter een beeldscherm en bewegen vaak te weinig. En dat terwijl je gezondheid en vitaliteit juist zo belangrijk is! Tijd voor actie! Stapril gaat jou helpen om meer in beweging te komen. De hele maand april, elke dag 10.000 stappen zetten. Dit jaar tellen alle bewegingsvormen mee. Met een geïntegreerde omrekentool kan je activiteiten zoals yoga, zwemmen, fietsen en tuinieren omrekenen in stappen. 

Goed voor de gezondheid en tegelijkertijd haal je geld op voor Parkinson. Verschillende grote bedrijven doen mee aan deze stappenchallenge, maar jij kunt als particulier natuurlijk ook meedoen!

KOM IN BEWEGING

Dance

Wandelen verbetert het energieniveau en verhoogt de productiviteit

F Bg Blue
Chair

Lig je regelmatig te woelen in je bed? Wandelen verbetert je nachtrust!

F Bg Aqua
Happy

Dit jaar tellen alle bewegingsvormen mee met de speciale omrekentool

F Bg Green

WAAROM MEEDOEN

Wist je dat de gemiddelde Nederlander (tijdens een werkdag) nu slechts 3.000 stappen per dag zet? Terwijl er minimaal 10.000 stappen per dag nodig zijn voor een gezonde leefstijl? Daar is dus nog een hoop winst te behalen en wij gaan helpen.

Tijdens Stapril dagen wij jou uit om de hele maand april 10.000 stappen per dag te zetten. En in een maand tijd kan je al mooie stappen zetten! Ruim 40% van de deelnemers gaf vorig jaar aan door deze uitdaging meer bewust te zijn van de eigen gezondheid én meer te gaan bewegen. Dus doe mee en start jouw weg naar een gezondere leefstijl!

Stapril Afbeelding Website Wandelen ParticulierLike

DEZE DEELNEMERS GINGEN JOU VOOR

Quote Left

Het was fijn om over iets leuks en positiefs te kletsen en er met vrienden op uit te gaan voor extra wandelrondje.

Quote Left
Like
Quote Left

In mijn team werden foto's gedeeld van de mooie natuur waar wij doorheen wandelden. Conclusie: Nederland is mooi, waar je ook loopt, als je er maar oog voor hebt.

Quote Left
Heart
Quote Left

Iedereen was fanatiek. De onderlinge strijd maakt het leuk.

Quote Left
Stars

JOUW HULP IS HARD NODIG!

Hoewel we op dit moment Parkinson nog niet kunnen voorkomen of genezen, zetten we alles op alles om de kwaliteit van zorg en leven voor mensen met Parkinson te verbeteren. 

Via wetenschappelijk onderzoek wil ParkinsonNL meer te weten komen om de beste zorg en behandeling voor mensen met Parkinson te kunnen bieden. Het doel is niet alleen om mensen te genezen van deze ziekte, maar ook om uiteindelijk te voorkomen dat mensen Parkinson krijgen, help jij ook mee?

Stapril Afbeeldingen Website 2Heart
Bg Layer

HOE WERKT HET?

1. Start het registratieproces door te klikken op de button ‘registreren’ bovenaan de pagina en geef aan dat je je wilt inschrijven. 

2. Bepaal hoeveel tickets je wilt bestellen. Je kan alleen voor jezelf bestellen maar wil je een team starten en je teamleden een ticket kado doen, bestel er dan zoveel je nodig hebt. 

3. Voeg je bij een bestaand team of geef aan dat je een nieuw team wilt starten. 

4. Per mail ontvang je een bevestiging van je inschrijving en een code waarmee je kan inloggen op de website. Heb je meerdere tickets besteld? Dan ontvang je ook een mail met de aanmeldcode voor jouw teamleden. Zij kunnen deze code inwisselen in het registratieproces.

5. Voeg foto’s en tekst toe aan je persoonlijke (en team) pagina en start met het werven van donaties voor ParkinsonNL. 

6. Vanaf 1 april gaat iedereen aan de wandel. De gezette stappen kunnen iedere dag ingevoerd worden via de interactieve stappenkalender op de persoonlijke pagina.

WAT KRIJG JE?

  • Deelname aan deze uitdagende stappenchallenge.
  • Een eigen Stapril pagina, waar je donaties mee kan werven en waar je updates kunt plaatsen over de challenge.
  • Een toffe, interactieve stappenkalender waar je dagelijks jouw gezette stappen kunt invoeren en jouw totaal aantal gezette stappen kunt zien.
  • De hele maand april elke dag een nieuwe tip of een leuke nieuwe challenge op weg naar een gezondere leefstijl.
  • De mogelijkheid om een teampagina aan te maken en het op te nemen tegen vrienden en familie.
  • Het is leuk om een maand extra te letten op bewegen en ook nog eens geld op te halen voor een goed doel.
  • Je hele familie uitnodigen om mee te doen? Koop dan direct je tickets voor het hele gezin! De deelnamecodes ontvang je per mail.
  • Ga de competitie aan met andere deelnemers en maak kans op mooie prijzen!
  •  
Stappenkalender 2024Like
Bg Layer 2

Meedoen aan Stapril is goed voor je eigen gezondheid, leuk om te doen en je zet je ook nog eens in voor ParkinsonNL!

Schrijf je gelijk in via onderstaande button.

Inschrijven