Koningsvrouwen

Wij doen mee met Stapril 2021, help jij ons op weg?
van totaal € 1.000 (3%)

Wij koningsvrouwen gaan de hele maand april, elke dag 10.000 stappen zetten. Om bewust te worden van de eigen gezondheid en om weer iets leuks te doen met collega’s of vrienden. Tegelijk vragen wij aandacht voor kinderarmoede in Nederland, want wij vinden dat alle kinderen en jongeren in Nederland een kans verdienen. Help jij ons op weg met een donatie? Een klein bedrag kan een groot verschil maken voor kinderen en jongeren in armoede.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
27-03-2021 | 11:44 Het perfecte innitiatief :)
26-03-2021 | 22:12
Bekijk alle

De kop is er af!

04-04-2021 | 18:49 De kop is er af! De eerste stappen zijn gezet en de eerste drie dagen zijn voorbij gevlogen. De hele maand april zetten wij elke dag 10.000 stappen om aandacht te vragen voor kinderarmoede. Heb jij al gedoneerd? Het kan nog steeds via deze link! Je kunt zelf een donatiebedrag kiezen en het opgehaalde bedrag gaat volledig naar het goede doel. Alle kleine beetjes helpen en wij waarderen het enorm. Dag 1 - donderdag 1 april -  We besloten om vandaag te beginnen met ons gebruikelijke rondje in het Gorechtpark. We lopen hier vrijwel elke dag, maar toch kunnen we ontzettend van dit stukje natuur genieten. Het was een stuk frisser dan de dagen ervoor, maar met een helderblauwe lucht en geen neerslag hebben we eigenlijk niets te klagen. Aan het einde van de dag hebben we beide ons stappendoel van 10.000 stappen behaald. De gezamenlijke tussenstand na dag 1 is 32.993 stappen op de teller!  Dag 2 - zaterdag 2 april - Het was vandaag een bewolkte dag. De wolken kleurden zich grijs en er stond een kille wind. Toch trokken we onze wandelschoenen aan en begonnen we vol goede moed aan ons gebruikelijke rondje. We hadden de spurt er goed in want na ruim een uur waren we alweer thuis. De tweede dag is een succes! We halen beiden ons stappendoel en de gezamenlijke tussenstand na dag 2 is 35.555 stappen op de teller!  Dag 3 - zaterdag 3 april - Vandaag besloten we om eens een andere route in te slaan. We waren wel even toe aan een verandering van omgeving. Daarom liepen we richting Meerwijck en Klein Scheveningen. Onderweg naar de haven zagen we prachtige, luxe huizen met gigantische oprijlanen en we keken onze ogen uit, terwijl we stevig doorstapten. De haven zelf stelde niet veel voor, maar het was ontzettend fijn om in een andere omgeving te lopen om zo de sleur te doorbreken. Met 10.000 stappen in de pocket, sloten we het rondje af. De gezamenlijke tussenstand na dag 3 is 33.422 stappen op de teller!   
Lees meer