Als bedrijf meedoen aan Stapril 2024

Emojis

We brengen nog steeds veel tijd door achter beeldschermen en bewegen vaak te weinig. Terwijl juist onze gezondheid en vitaliteit van essentieel belang zijn! Werknemers die vitaal en gezond zijn, ervaren een verhoogd gevoel van geluk op de werkvloer. Gelukkige werknemers zetten zich meer in, zijn productiever en voelen een sterkere verbinding met collega’s en de organisatie. Tijd voor actie!

Tijdens Stapril nodigen wij organisaties en hun werknemers uit om gedurende de hele maand april dagelijks 10.000 stappen te zetten. Een uitdaging die niet alleen een positieve impuls geeft aan de teambuilding, gezondheid en werkgeluk, maar ook direct bijdraagt aan een verhoogde productiviteit. 

Stappen zetten tijdens je werkdag

Salad

VITALERE en GEZONDERE medewerkers

F Bg Blue
Big Heart

Verbetert het energieniveau en VERHOOGT de productiviteit

F Bg Aqua
Walk

De gemiddelde persoon zet 3.000 STAPPEN per dag. Aanbevolen is 10.000 STAPPEN per dag

F Bg Green

DE IMPACT

Gemotiveerd, betrokken en bevlogen medewerkers hebben een positief effect op het bedrijf. De eerste resultaten kun je al binnen een maand boeken. Ruim 40% van de deelnemers gaf na afgelopen editie aan door deze uitdaging meer bewust te zijn van de eigen gezondheid én meer te gaan bewegen. Meer dan 30% ervaart meer teamspirit onder de collega’s. Ruim 70% geeft aan dat het programma iets toevoegt aan de betrokkenheid binnen de organisatie, omdat ze samen voor het goede doel lopen.

​​​​​​​Stapril is dé uitdaging om jullie team weer een positieve boost te geven.

Side Bg
 • Zijn tot 18% productiever 
 • Tot 27% minder ziekteverzuim 
 • 68% voelt meer binding met het team
 • Tot 72% meer medewerkers-tevredenheid 
 •  
StarsLike
Bg Layer

HOE WERKT HET?

Je kan gemakkelijk zelf een bedrijf registreren voor deelname aan Stapril 2024. Uiteraard helpen wij ook graag! Mail naar info@stapril.nl.

1. Start het registratieproces door te klikken op de button ‘registreren’ bovenaan de pagina en geef aan dat je een bedrijf wilt registreren.

3. Vul in hoeveel deelnemerstickets je wilt reserven (goed om te weten: we factureren alleen het aantal geregistreerde tickets). Zodra je de inschrijving voltooit, wordt er een bedrijfspagina aangemaakt. Ook heb je dan meteen een persoonlijk profiel. 

4. Per mail ontvang je een code waarmee je kan inloggen op de website. Ook ontvang je een mail met de aanmeldcode voor jouw collega’s. Verspreid deze code en werf zoveel mogelijk collega’s om deel te nemen aan deze leuk challenge. 

5. Collega’s kunnen via de button ‘registreren’ aangeven dat ze hun bedrijscode willen inwisselen. Vervolgens kunnen ze zich bij een bestaand team voegen of een nieuw team aanmaken.

5. Voeg foto’s en tekst toe aan je bedrijfspagina en persoonlijk profiel. Enthousiasmeer je collega’s ook hun pagina zoveel mogelijk te personaliseren.

5. Vanaf 1 april gaat iedereen aan de wandel. De gezette stappen kunnen iedere dag ingevoerd worden via de interactieve stappenkalender op de persoonlijke pagina.

WAT KRIJG JE?

Hoe helpen wij organisaties om Stapril succesvol in te zetten?

 • Activatiesessies waarin wij organisaties helpen hoe medewerkers te ondersteunen in hun ambassadeursrol.
 • Promotievideo’s van ambassadeurs die intern kunnen worden gedeeld.
 • Alle communicatie uitingen met verschillende emails, posters en flyers voor zichtbaarheid in de organisatie.
 • Een eigen Stapril bedrijfspagina.
 • Alle deelnemende collega’s krijgen een persoonlijke, fondsenwervende pagina. Achter de schermen kan men via de interactieve stappenkalender de gezette stappen invoeren.
 • De hele maand april elke dag een nieuwe tip of een leuke nieuwe challenge op weg naar een gezondere leefstijl.
 • De competitie met andere bedrijven om mooie prijzen te behalen!
Stappenkalender 2024Heart

DEZE DEELNEMERS GINGEN JOU VOOR

Quote Left

Het is leuk om met de collega's die meededen samen te wandelen, al bellend of fysiek. Het competitie element zorgt voor een stukje extra enthousiasme en plezier

Quote Left
Like
Quote Left

Stapril heeft zeker bijgedragen om de collega's waarmee ik een team heb gevormd beter te leren kennen.

Quote Left
Heart
Quote Left

Collega's die ik niet kende, ken ik nu een stuk beter. Ik ben ze als bedrijfsmanager allemaal gaan opzoeken om samen te wandelen

Quote Left
Stars
Bg Layer 2

Meedoen aan Stapril is goed voor je eigen gezondheid, leuk om te doen en je zet je ook nog eens in voor ParkinsonNL.

Je kan de hele maand meedoen aan deze leuke challenge. 

Inschrijven