Ik doe mee met Stapril 2021, help jij mij op weg?

Richard Francken

( Lid van team: Team Charlie  )

van totaal € 60 (125%)

Ik heb mij laten uitdagen om, in ieder geval de hele maand april, elke dag 10.000 stappen te zetten. En dat doe ik samen met het Team Charlie om ik aandacht voor kinderarmoede in Nederland, want ik vind dat alle kinderen en jongeren in Nederland een kans verdienen. En ja het zorgt er meteen ook voor dat ik wat leuks te doen heb en aan mijn eigen gezondheid nog wat extra aandacht schenk.

Het zou leuk zijn als jullie hiervoor een kleine donatie overhebben. Dat is voor mij een extra stimulans en de klein bedrage kan een groot verschil maken voor kinderen en jongeren in armoede.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
18-04-2021 | 10:48 Lekker bezig Richard, ga zo door.
02-04-2021 | 08:15
25-03-2021 | 09:59 Goed initiatief en om Richard persoonlijk te steunen. Keep moving forward Richard
24-03-2021 | 21:50
24-03-2021 | 21:28 Succes Richard, gaat je lukken.
Bekijk alle

Stapril is gestart

04-04-2021 | 11:54 Stapril is gestart en je wordt meteen met de neus op de feiten gedrukt. 1 april was voor mij een kantoor dag en tjonge jonge wat is het dan een uitdaging om aan die 10.000 stappen te komen. Mede teamgenoot Petra had het al gauw door: “Loop je rondjes om aan je stappen te komen?”. Ja dus, want als je die extra rondjes niet loopt kom je dus niet aan de 10.000 stappen en zit je dus te veel. De volgende dag had ik het “geluk” dat dochterlief niet thuis was en ik dus een extra rondje mocht wandelen met onze hond. Ongemerkt maak je dan in één keer veel meer stappen. En als je dan ook de boodschappen op zaterdag in de stad lopend doet, dan overstijg je zelf de 20.000 stappen. Mijn doel is iedere dag boven die 10.000 te komen. Niet alleen omdat ik daarmee de sponsoren kan bedanken voor de donatie, maar ook voor de kinderen en jongeren die opgroeien in armoede. We staan er vaak niet echt bij stil, en vaak zijn we er ook een beetje “blind” voor. Niet bewust, maar juist onbewust. Dus sponsoren. Bedankt voor jullie bijdrage. Met jullie hulp kunnen wij kinderen en jongeren ondersteunen en zorgen voor die fiets die zo nodig was of juist ondersteuning bieden voor wat extra begeleiding bij het huiswerk. Iedereen die nog wil doneren, het is nog steeds mogelijk en nog niet te laad. Ieder bedrag is welkom en wordt gewaardeerd. https://www.stapril.nl/actie/richard-francken  
Lees meer