Ik doe mee met Stapril 2021, help jij mij op weg?

Madeleine van Kampen

( Lid van team: Jeugdformaat - sporty spices )

van totaal € 1.500 (108%)

Doel = 10.000 stappen, 30 dagen lang en hopelijk €1500 aan donaties🙏 voor motivatie (€50 per dag, ik loop natuurlijk niet voor niets:) MAAR vooral voor kinderen die het echt heel hard nodig hebben!!!

LET'S GO

In april word ik 40😱 en ik heb nog nooit mee gedaan aan een sportieve uitdaging🙈 en zeker nog nooit geleurd om geld🙃. Maar voor het Nationaal Fonds Kinderhulp ga ik ervoor en doe ik mee aan Stapril.

JIJBENT.ORG

Ik werk bij Jeugdformaat (jijbent.org). Hier zie ik van dichtbij hoeveel kinderen geen veilig thuis hebben en leven in armoede. Kinderen die in onze straten wonen of een paar straten verderop. Achter die voordeuren ziet alles er anders uit dan veel van ons denken, mochten we hier al over nadenken in ons eigen drukke bestaan. Er wonen kinderen die niet de kansen, middelen en support krijgen die ik wel als kind heb gekregen en wat ik daardoor nu ook aan mijn drie jongens kan geven.

Wat de oorzaak ook mag zijn van armoede achter die voordeur, een kind mag hier nooit de dupe van zijn! Hij of zij verdient net als jouw en mijn kinderen een schoolreisje, warme winterjas en fatsoenlijk bed. Ik zie regelmatig dat de hulpverleners van Jeugdformaat voor hun cliënten een beroep doen op dit onmisbare fonds en dat een kind, maar ook de opvoeders en hulpverleners, hier zo ongelooflijk mee geholpen zijn.

DANK JE WEL

Jouw donatie is enorm welkom, en dan wandel ik met alle liefde nog even verder🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️ ❤️Madeleine 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
01-05-2021 | 12:56
30-04-2021 | 14:18
30-04-2021 | 10:36
30-04-2021 | 09:44
30-04-2021 | 09:38