Ik doe mee met Stapril 2021, help jij mij op weg?

Janneke Mikkers

( Lid van team: GDH-Leeffamilie )

van totaal € 50 (100%)

Ik ga de hele maand april, elke dag 10.000 stappen zetten. Dat is een hele uitdaging, omdat ik eigenlijk voor weinig meer de deur uit hoef door thuiswerken en mijn geliefde Picnic.

Ik doe het niet alleen voor mijn eigen gezondheid, maar tegelijk vraag ik aandacht voor kinderarmoede in Nederland, want ik vind dat alle kinderen en jongeren in Nederland een kans verdienen. Help jij mij op weg met een donatie? Een klein bedrag kan een groot verschil maken voor kinderen en jongeren in armoede.

Wil jij mij steunen? Dat kan door een bijdrage over te maken, maar het zou ook leuk zijn om samen te lopen. Live of bellend op afstand! Dat maakt het een stuk gezelliger.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
22-03-2021 | 08:48
21-03-2021 | 17:31
13-03-2021 | 09:39
Bekijk alle

Aan huis gekluisterd

21-03-2021 | 17:10 Ik ben afgelopen jaar net als velen thuis geweest. In de eerste maanden van de coronaperiode nog keihard gewerkt om het testen van de grond te krijgen, maar sinds de zomer mag ik weer mijn eigen werk doen. Thuis, zoals velen.  Het bureau van mijn studietijd werd door mijn ouders gebracht. 2de scherm gekocht. Eigen muis en aangepast toetsenbord. Bureaustoel opgehaald van kantoor. En ... ik heb kantoor aan huis. Geen fietstochtjes meer naar kantoor. 5 stappen en ik ben er. Voor de boodschappen hoef ik ook niet de deur uit. Picnic brengt ze bij mij thuis. :-) Dat bepaart mij behalve tijd vooral veel chagarijn. Ik maakte graag een reisje (met Wielewaal of zelf), ging graag een weekendje logeren bij familie of vrienden en dan gezellig samen er op uit, maar ook dat heb ik weinig gedaan. Treinreizen mag alleen als het noodzakelijk is... Conclusie: Ik beweeg helaas veel minder. Om lekker in beweging te zijn heb ik geklust en maak ik sinds januari (bijna) elke dag een ommetje. En toen kwam via mijn werk de volgende uitdaging op mijn pad: Stapril. 10.000 stappen per dag! Ik had geen besef hoeveel 10.000 stappen zijn op het moment dat ik ja zei. Ondertussen heb ik een stappenteller geinstalleerd. En weet ik hoe weinig ik er normaal zet...
Lees meer