Ik doe mee met Stapril 2021, help jij mij op weg?

Anneke Oosterbeek

( Lid van team: GDH-SZW Participatie in beweging )

van totaal € 100 (25%)

Ik ga de hele maand april, elke dag 10.000 stappen zetten. Om bewust te worden van de eigen gezondheid en om weer iets leuks te doen. Tegelijk vraag ik aandacht voor kinderarmoede in Nederland, want ik vind dat alle kinderen en jongeren in Nederland een kans verdienen. Help jij mij op weg met een donatie? Een klein bedrag kan een groot verschil maken voor kinderen en jongeren in armoede.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
18-03-2021 | 15:40 Het is zo belangrijk dat kinderen mee kunnen doen, daarom doneer ik met veel plezier mijn bijdrage. Ik hoop dat er veel mensen gaan doneren en de kinderen die nu in armoede opgroeien het een beetje beter krijgen.