Ik doe mee met Stapril 2021, help jij mij op weg?

ALbert van Wessel

( Lid van team: KPN - benidorm bastaards )

van totaal € 250 (16%)

Ik ga de hele maand april, elke dag 10.000 stappen zetten. Om bewust te worden van de eigen gezondheid en om weer iets leuks te doen. Tegelijk vraag ik aandacht voor kinderarmoede in Nederland, want ik vind dat alle kinderen en jongeren in Nederland een kans verdienen. Help jij mij op weg met een donatie? Een klein bedrag kan een groot verschil maken voor kinderen en jongeren in armoede.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
14-04-2021 | 21:43 ik vind het een goed doel.
09-03-2021 | 10:47
Bekijk alle

Ik dacht dat doe je even

06-04-2021 | 09:31  Toen de stapril actie werd aangekondigd dacht ik, dat doe ik even maar het valt toch wel tegen. Vooral in het begin moest ik mijzelf dwingen om naar buiten te gaan en de stappen te maken. En dan merk je pas hoevel stappen 10.000 stappen zijn dat is bij mij ruim 8.5 km per dag dus. Ik moet wel zeggen mijn honden zijn nog nooit zo blij geweest. Die zijn nog nooit zoveel uit gelaten en zolang ;-) Hier wat foto's van de omgeving.  
Lees meer